Havenzicht, een prachtig en gezellig appartement!

Ons luxe appartement Havenzicht is dit jaar helemaal gerestyled en is daardoor nog aantrekkelijker geworden als uitvalsbasis voor de liefhebber van de prachtige zuid west hoek van Friesland.

Havenzicht is van een compleet uitgerust appartement met 3 slaapkamers, een badkamer met bubbelbad en een zeer ruime woonkamer. De inrichting is gezellig en stijlvol. De keuken is volledig ingericht met bijvoorbeeld een dubbele oven, koel,- en vrieskast en vaatwasmachine.

Het appartement heeft een groot dakterras met een geweldig uitzicht over de Friese meren. Een fijne plek om van de zon te genieten en/of een heerlijke barbecue te maken.

havenzicht de Morra     valkjes

Regelmatig word Havenzicht gebruikt door ouders met kinderen, de kinderen genieten overdag van de zeillessen van Zeilschool De Morra en de ouders van de heerlijke omgeving. Bijvoorbeeld door te gaan zeilen op de Friese meren of een fietstocht door de bosrijke omgeving. 1 van de leukste Friese steden Hindeloopen is vlakbij met het Elfstedentocht-museum en diverse gezellige restaurants. Ook de vele dorpjes in de omgeving zijn een bezoekje waard. In Lemmer is het beroemde Wouda-stoomgemaal zeker een aanrader!

DSC_0197     _MWF1101

Havenzicht is beschikbaar tijdens Hemelvaart en Pinksteren en een paar zomerweken, neem contact op met ons via contact@morra.nl of per telefoon; 0514-581666

 

Graag tot ziens in Hemelum!